Benovatiecoach

Benovatiecoach


Om onze energiefactuur betaalbaar te houden en de klimaatverandering te vertragen, moeten we dringend anders gaan denken over onze woningen. Vooruitdenken vooral. Gewoon renoveren – dus alleen maar doen wat op het vlak van energiebesparende maatregelen wettelijk is verplicht – is niet genoeg.
Wie verstandig is BENOveert: RENOveert BEter. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties. En ook grondiger: goed gepland en met deskundig advies. Zodat de verschillende renovatiestappen optimaal en in de meest logische volgorde worden uitgevoerd.
Hoe sneller je benoveert, hoe sneller je geniet van de voordelen die een gebenoveerde woning te bieden heeft.
Fluvius sponsort, Het advies is gratis!
Dit advies wordt door Fluvius gesponsord en kost de eindklant niets. Echter moet wel aan 1 belangrijke voorwaarde voldaan zijn. 10 buren moeten mee in het project stappen. Comfortabel wonen kan voor de 9 andere buren zorgen!
Contacteer ons voor meer informatie
Werkgebied Comfortabel Wonen
Vermits Comfortabel wonen contracten heeft met Ecohouse Antwerpen en Igean en enkele grote projecten begeleidt in regio Leuven . Is het hele gebied dat grenst aan Antwerpen, zone Igean van wuustwezel tot Niel en automatische het werkingsgebied aangrenst aan Igean zone mogelijk om een benovatieadvies op te starten. Als klant hoef je dus niet meer wakker te liggen of er 9 andere buren moeten instappen. Comfortabel wonen heeft door een uitgestrekt gebied en netwerk de mogelijkheid om 10 werven aan elkaar te koppelen.
( Antwerpen, Niel, Boom,Lier,Nijlen,Wuustwezel, Essen, Brasschaat, Schoten, Ranst, Mechelen,Leuven , Kessel Lo…) Zie kaart werkingszone is blauw. Grijze zone onder voorbehoud of we aanpalende projecten hebben op dat ogenblik.
  Wat doet Comfortabel Wonen voor u?
 • we maken tijd om te luisteren naar uw behoeften en wensen
 • we beoordelen de huidige toestand van uw woning en bespreken alle mogelijke oplossingen
 • we bewaken uw budget
 • we stippelen voor u uw ideale benovatietraject uit
 • we brengen u –indien gewenst- in contact met de mogelijke uitvoerders
 • indien gewenst coördineren we uw benovatie
 • we kunnen de ventilatieverslaggeving en de EPB verslaggeving op ons nemen
 
10 goede redenen om te BENOveren
 1. Een lagere energiefactuur… want wie benoveert, verbruikt niet langer onnodig veel energie.
 2. Meer comfort… want een meer constante temperatuur van muren, plafonds en vloeren verhogen je comfortgevoel merkbaar.
 3. Een gezonder binnenklimaat… want door continu en gecontroleerd te ventileren, komt er voortduren nieuwe zuurstof naar binnen en gaat vervuilde of vochtige lucht naar buiten.
 4. Esthetische meerwaarde… want tijdens de benovatie kun je je woning ook op esthetisch vlak eigentijds maken.
 5. Financiële meerwaarde… want wie benoveert, zorgt ervoor dat zijn huis in marktwaarde stijgt en in de toekomst zijn waarde behoudt.
 6. Nodig voor ons klimaat… want door te benoveren, verlaag je de CO2-uitstoot en de energie-afhankelijkheid.
 7. Je woning klaar voor je oude dag… want tijdens de benovatie kun je het gebruiksgemak, de veiligheid en de toegankelijkheid van je woning verbeteren.
 8. Minder onderhoud…want een gebenoveerde woning vraagt veel minder vaak herstellings- of onderhoudswerken.
 9. Vandaag al haalbaar…want met de renovatietechnieken van vandaag is een benovatie perfect haalbaar en maak je je huis nu al future-proof.
 10. De overheid betaalt mee…want je kunt rekenen op heel wat ondersteunende maatregelen aan die benoveren betaalbaar maken.